Over ons

Verbouw en renovatie


Verbouw, renovatie en glaszetten. Dat zijn de specialiteiten van Emma Vastgoedonderhoud. Door onze no-nonsense aanpak, vakmanschap en ons multidisciplinair team hebben wij al veel opdrachtgevers blij gemaakt. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Dat zit in het DNA van Emma Vastgoedonderhoud en deze belofte houdt ons scherp!

Wij zijn gevestigd in Wezep, maar Emma Vastgoedonderhoud werkt door heel Nederland. Onze klanten zijn professionele vastgoedeigenaren, particuliere huiseigenaren en vastgoedonderhoudsbedrijven die ons inschakelen voor renovatieprojecten van woningcorporaties.

Duurzame ontwikkeling


Emma Vastgoedonderhoud werkt samen met een vast team van vakmannen, die gespecialiseerd zijn in schilder- en timmerwerkzaamheden, glaszetten, dakbedekking en houtreparatie. Voor het repareren van houtrot zijn de vakmannen Emma Vastgoedonderhoud in het bezit van een niveau 3 certificaat van Repair Care, zodat onze klanten verzekerd zijn van professioneel, duurzaam houtherstel.

Persoonlijke ontwikkeling vinden we bij Emma Vastgoedonderhoud belangrijk. Dit stimuleren we door vakkennis intern over te dragen, maar ook door innovatieve werkwijzen toe te passen. Nieuwe talenten werken samen met ervaren vakmannen in ons team, wat zorgt voor duurzame relaties en vakkennisoverdracht. Ieder teamlid van Emma Vastgoedonderhoud is in het bezit van een VCA-certificaat.

Partners van Emma

G. van Ommen Timmerwerken levert houtbewerking op maat. De Werkplaats levert aan Emma Vastgoedonderhoud onder andere hoogwaardige, kwalitatieve deuren, trappen, ramen en kozijnen.

A. de Jong is gespecialiseerd in glas en glasreparatie. De Jong is partner van Emma Vastgoedonderhoud op het gebied van onder andere dubbelglas, isolatieglas, glas in lood en spiegels.

Bouwservice F. Ravenshorst is een vaste partner van Emma Vastgoedonderhoud en zelfs meer dan dat: Frank Ravenshorst is onderdeel van het team van vakspecialisten van Emma. De specialiteiten van Frank zijn timmerwerkzaamheden en houtreparatie.