Verbouw

Uw verbouwing van a tot z

U kunt Emma Vastgoedonderhoud inzetten voor allerlei verbouwingen in en om uw woning. Van een nieuwe aanbouw tot de verbouwing van uw keuken of badkamer. Uw wensen staan centraal en daarom komen we altijd eerst langs voor een kennismakingsgesprek waarin u uw ideeën kenbaar kunt maken. Op basis van dit gesprek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wij maken een planning om de verbouwing tot een goed einde te brengen. Gedurende de werkzaamheden heeft u één aanspreekpunt, zodat u weet bij wie u terecht kunt voor vragen tijdens de verbouwing. Dat houdt het project voor u en voor ons overzichtelijk en efficiënt!

Nieuwbouw of monumentaal

Heeft u een nieuw pand, een monumentale villa of een bijzonder object dat u wilt verbouwen? Emma Vastgoedonderhoud gaat geen uitdaging uit de weg! We houden natuurlijk rekening met de esthetiek van het object. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrenovaties volgens de werkspecificaties en producten van Repair Care. Kostbare vervanging van kozijnen kunnen door de houtrenovaties vermeden worden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, ook kunnen hierdoor unieke monumentale gevels of kozijnen behouden blijven!

Flexibel en efficiënt

U wilt natuurlijk niet te lang in de rommel zitten wanneer uw badkamer of keuken wordt verbouwd. In het team van Emma Vastgoedonderhoud werken verschillende gespecialiseerde vakmannen, zodat we een multidisciplinaire systeemaanpak kunnen bieden. Dat maakt onze diensten flexibel en efficiënt. Hierdoor kunnen wij de overlast tijdens uw badkamer verbouwing of ander project tot een minimum beperken!

Neem contact op