Renovatie

Vastgoed renovatie

Emma Vastgoedonderhoud verricht voor vastgoedondernemingen renovatiewerkzaamheden voor (sociale) huurwoningen. Van klein onderhoud, zoals het plaatsen van nieuwe deuren of houtreparatie, tot grote, complexgerichte vastgoed renovatie. Maar ook vastgoed renovatie en onderhoud voor VVE’s, beleggers en beheerders behoren tot onze diensten.

Contact met bewoners

Tijdens vastgoed renovatie projecten voor woningcorporaties werken onze vakmensen veelal bij mensen thuis. Tijdens deze projecten is het belangrijk om de privacy van de bewoners te beschermen en te bewaken. De vakmannen van Emma Vastgoedonderhoud zijn gewend om rekening te houden met de bewoners en zij zijn in staat om het overlast tot een minimum te beperken. Wij communiceren direct met de bewoners, wat zorgt voor korte lijnen en duidelijkheid voor de bewoners!

Duurzame partnerschappen

Emma Vastgoedonderhoud werkt tijdens renovatieprojecten nauw samen met vastgoedonderhoudsbedrijven. Samenwerking is onze basis en co-creatie is voor ons niets nieuws. Tijdens binnenstedelijke projecten of grootschalige gebiedsontwikkeling, is samenwerking een must. Gezamenlijk hebben we immers hetzelfde doel: vastgoed dat na renovatie functioneel is, met de juiste uitstraling, voor woon- en werkdoeleinden.

Neem contact op